Onze gebruikers

Slapen in een sportcentrum tijdens de Nijmeegse 4-daagse 2019!

Tijdens de jaarlijkse Vierdaagseweek kunnen wij 130 personen huisvesten in onze sporthal. Sporthal Overasselt, indoorcentrum voor sport, welzijn en cultuur bevind zich aan de Ewijkseweg 11, 6611 AG Overasselt.

Ons sportcentrum, Sporthal Overasselt, is gelegen in Overasselt en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er voor iedereen genoeg douches en hebben we een mooi ruim sportcafé voorzien van de nieuwste multimedia, waar u onder andere gebruik kunt maken van gratis wifi.
U kunt op verschillende dagen aankomen en vertrekken. U heeft zelf de keuze om op zondag of maandag uw verblijf bij ons te starten en u bent welkom tot de zaterdagochtend. Daarnaast biedt onze ruime parkeergelegenheid voldoende ruimte om uw auto veilig en gratis te parkeren.

 

Arrangementen en mogelijkheden

 

Overnachten

We hebben verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen tijdens uw verblijf. we bieden gescheiden slaapmogelijkheden aan, maar vrouwen die dat willen kunnen ook gemengd slapen. Tijdens uw verblijf in ons sportcentrum heeft u een eigen bed tot uw beschikking inclusief bedlinnen, deken en kussen. In de hele zaal kunnen we 130 slaapplaatsen realiseren, waarvan 40 plaatsen voor vrouwen die niet gemengd willen slapen. We zullen onze uiterste best doen om zo veel mogelijk mensen die dezelfde afstand lopen bij elkaar te leggen. Dit doen we zodat u zo min mogelijk last heeft van de wandelaars die op andere tijden starten. Gedurende de hele nacht staan mensen van de organisatie voor u klaar.

 

Ontbijt, lunch en avondeten

In dit arrangement zit inbegrepen: een ontbijtbuffet, waarbij u de mogelijkheid heeft om een lunchpakket samen te stellen voor onderweg, en ‘s avond staat er een heerlijk koud-warm buffet voor u klaar om weer op kracht te komen voor de volgende dag. Het ontbijt buffet is inclusief koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk. Bij de lunch zitten inbegrepen een appel of banaan en sportdrank. Na het lopen is er een ontvangst met koffie of thee en iets lekkers. Op vrijdag zal er geen avondmaaltijd geserveerd worden, in plaats daarvan kunt u zich inschrijven voor een heerlijke barbecue om de vierdaagse met een knaller af te sluiten.

 

Medische Verzorging

Gedurende de hele week kunnen onze EHBO’ers uw voeten verzorgen en eventuele blaren behandelen. Tevens hebben wij sportmasseurs en fysiotherapeuten die uw stramme benen een sportmassage kunnen geven. Met andere woorden: de ideale locatie voor een zorgeloos verblijf tijdens de vierdaagse.

 

Vervoer (optioneel bij te boeken)

Onze sporthal ligt ongeveer een tien minuten wandelen van halte lijn 9 naar de wedren. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat u na een hele dag wandelen liever rustig gaat zitten en uitrusten. Daarom bieden wij u vervoer aan van onze sporthal naar een locatie in de buurt van de Wedren en weer terug.

 

Contact

Bent u op zoek naar een vierdaagse slaapplaats of een vierdaagse camping voor groepen neem contact met ons op.
Vierdaagse Overnachting

 

 

 

 

X