Onze gebruikers

Sporthal huren voor Kinderfeestjes?

 

Twee uur speelplezier voor € 50,00 in een hele grote sporthal met heel veel ruimte! Voor leuke en sportieve kinderfeestjes is de Sporthal bij uitstek geschikt. Naast het apenkooien kunnen kinderen bijvoorbeeld hun eigen zaalvoetbal-, korfbal-, volleybal-, tennis- en zaalhockeytoernooi organiseren waarbij ze de toestellen en spullen die eigendom van de sporthal zijn, vrij kunnen gebruiken!

 

Niet alle toestellen die er staan zijn van de sporthal, sommige spullen zijn van sportverenigingen maar dat staat duidelijk aangegeven. De sporthal is een sportieve en leuke locatie om een uniek verjaardagsfeestje te vieren! De kinderen zullen er nog lang over napraten! En de ouders ook trouwens ook! Voor deze kinderfeesten gelden speciale, lagere tarief: € 50 voor twee uur spelen.

 

U dient de toestellen zelf op te bouwen en op te ruimen en u bent ook zelf aansprakelijk voor schade aan het gebouw en/ of aan de toestellen en voor verwondingen van de kinderen. De sporthal Overasselt aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. U doet verstandig aan zelf voor voldoende begeleiding te zorgen De hal (of een deel ervan) is op elke dag in de week tussen 12.00 uur en 18.00 uur beschikbaar voor kinderfeestjes. U moet wel zelf via onze website de beschikbaarheid controleren!

 

Als u een kinderfeestje wilt organiseren, en de sporthal (of een deel ervan) is op dat moment vrij ( graag zelf controleren), dan geldt daarvoor het tarief van € 50,00 voor maximaal twee uur (voor de hele zaal of voor een deel daarvan, afhankelijk wat vrij is) en ongeacht het aantal kinderen. Wel even een mailtje sturen naar info@sporthaloverasselt.nl met de gewenste datum , het tijdstip ( maximaal twee uur) en het deel dat u wilt gaan gebruiken (en dat vrij is). Dan zorgen wij ervoor dat het in de agenda komt te staan.

 

Wij vragen u wel om de factuur die u van ons krijgt, vóór de gewenste datum te betalen. Wilt u gebruik maken van de vergaderruimte ( zelf via de website controleren of deze vrij is) om met de kinderen te pauzeren, dan kan dat , maar dat wel graag in de mail vermelden. Het gebruik van de vergaderruimte is gratis, maar u dat wel zelf reserveren via de website. U kunt in deze ruimte zelf meegebrachte versnaperingen gebruiken. Niet vergeten op te ruimen! In de hal mogen geen etenswaren gebruikt worden

 

Uw auto ('s) kunt u gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren, want de Sporthal heeft een grote eigen parkeerplaats. Woont u in de omgeving van Wijchen, Grave, Malden, Nijmegen, Beuningen, Groesbeek of Cuijk of waar dan ook in Nederland en u wilt de Sporthal huren? Klik hier voor beschikbaarheid.

X